Ужгородські міліціонери затримали крадія автомагнітол

Ужгородські міліціонери затримали крадія автомагнітол

20.07.13 13:05 0 882
Один із найпоширеніших злочинів в Ужгороді – викрадення речей із автомобілів. Легкодоступними мішенями машини робить недбалість їх власників. Злодії з машин крадуть все, що тільки можна. Але здебільшого їх цікавить техніка.

Днями міліціонери затримали 19-річного ужгородця, який «тероризував» мешканців міста. Як розповів сам затриманий, крадіжки він скоював вночі – так спокійніше... Мав своє злочинне кредо: «немає випадкових свідків – немає і доказів». Свої злочини скоював за допомогою викрутки, яку заздалегідь відточив. Використовуючи її, молодик без жодних проблем відчиняв будь-які замки, незалежно від моделі автівки. Скоюючи свої злочини, враховував все до дрібниць. Не пощастило злодієві лише з професіоналізмом оперативників карного розшуку Михайла Сойми, Олега Тупчія та Тараса Нападія, які не покладаючи рук працювали над розкриттям крадіжок з автомобілів у місті.

Попався молодик на крадіжці саббуфера марки «Dimerson» з автомобіля ВАЗ 2107. Легковик був припаркований в дворі будинку, неподалік від місця проживання самого крадія. Ще одну крадіжку вчинив з автомобіля «Таврія», який був припаркований в дворі будинку. Тут поживою стала автомагнітола «LG» та робоча документація автовласника. Речові докази вилучено та повернуто власникам.

Злодій зізнається, що вчинив декілька крадіжок з автомобілів. Найбільше полюбляв мікрорайон «Шахта». Чи правду каже підозрюваний, правоохоронцям доведеться перевірити.

-Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна), що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох, — зазначив заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

P.S. Щоб не стати жертвою злочинців, співробітники Ужгородської міліції звертаються до власників автомобілів з проханням не залишати машину відритою, навіть на короткий час; паркувати авто на стоянках, що охороняються; не залишати в автомобілі документи та цінні речі, які можуть привернути увагу злочинців. Якщо все ж таки уникнути неприємностей не вдалося, негайно звертайтеся в міліцію: чим раніше ви це зробите, тим швидше будуть знайдені злочинці.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ