Керівник міліції Ужгородщини відвідав дитячий санаторій

Керівник міліції Ужгородщини відвідав дитячий санаторій

20.07.13 13:21 0 885
Неподалік від Ужгородського районного відділу міліції в селі Оноківці розташований обласний дитячий спеціалізований пульмонологічний санаторій «Малятко», який щомісяця оздоровлює близько 100 дітей.

Нещодавно керівник районної міліції Роман Стефанишин у рамках робочої зустрічі відвідав «Малятко» та поспілкувався з головним лікарем закладу Галиною Мороз. Очільник районної міліції, зайшовши на подвір′я санаторію, почув дзвінкий гомін дітлахів і… поринув у спогади дитинства, оскільки сам неодноразово проводив літні канікули у таборі відпочинку.

На зустрічі було обговорено ряд проблемних питань та прийнято рішення про систематичне проведення з юними відпочиваючими профілактичних бесід, різноманітних конкурсів виховного характеру за участю працівників міліції.

На завершення зустрічі Галина Мороз наголосила, що майбутнє наших дітей залежить не тільки від гарного відпочинку, оздоровлення, але й від виховання, проведення з ними профілактичних бесід. Отже, сподівається, що подальші візити правоохоронців розвинуть кругозір малечі.

Катерина Рокітянська

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Колишній директор ЦРУ ...
Наступна новина: Влада американського міста ...

КОМЕНТАРІ