Найбільш резонансні злочини та події на 20.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 20.07.2013 р.

20.07.13 19:43 0 967
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 15216 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4553 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 698 дорожньо-транспортних пригод, в яких 8 осіб загинули та 99 травмовано.

У Острозькому районі Рівненської області в результаті проведення слідчих дій затримано 62-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уранці 19 липня в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв дерев’яною палицею заподіяв смертельні тілесні ушкодження своєму двоюрідному брату. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Полтаві 57-річний місцевий житель, директор закритого акціонерного товариства, у квартирі за місцем проживання під час раптово виниклої сварки пострілом із власної зареєстрованої мисливської рушниці вбив свою 52-річну дружину, після чого покінчив життя самогубством, провівши постріл із згаданої рушниці в голову. Зброю вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Вахрушевому Луганської області в результаті проведення слідчих дій затримано 42-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 18 липня в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв сокирою вбив свого 35-річного брата. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Сєверодонецьку Луганської області в результаті проведення слідчих дій затримано 23-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він в згаданому місті в квартирі 39-річного безробітного під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв дерев’яною палицею заподіяв тілесні ушкодження господарю та 39-річному жителю цього ж міста, від яких господар помер, а іншого потерпілого госпіталізовано. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство й замах на вбивство).

У Сімферопольському районі АР Крим в результаті проведення слідчих дій затримано місцевих жителів 22 та 23 років. Попередньо встановлено, що вони ввечері 15 липня на околиці згаданого села на березі ставка під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяли смертельні тілесні ушкодження 47-річному безробітному. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Луганську в результаті проведення слідчих дій затримано 56-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 16 липня в квартирі за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження своїй співмешканці.

У Стахановській міськраді Луганської області в результаті проведення слідчих дій затримано 37-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 17 липня на околиці згаданого міста в лісосмузі під час раптово виниклої сварки заподіяв ножові поранення грудей 49-річному жителю цього ж міста (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ