В Чернівецькій області Ґвалтівника малолітньої дитини за рішенням суду арештовано

В Чернівецькій області Ґвалтівника малолітньої дитини за рішенням суду арештовано

21.07.13 08:08 0 849
Стосовно мешканця села Лопотове, якого підозрюють у зґвалтуванні малолітнього хлопчика вчора обрано міру запобіжного заходу.

Тримання під вартою - такий захід забезпечення кримінального провадження 19 липня обрав Сокирянський районний суд відносно молодика, якого підозрюють у зґвалтуванні хлопчика. Наразі, підозрюваного поміщено до Чернівецького слідчого ізолятора.

Нагадаємо, що про факт насильства над 7-річним хлопчиком у Сокирянському районі правоохоронцям стало відомо у ході проведення спецоперації.

Опрацьовуючи цю інформацію міліціонери з’ясували, що 24-річний мешканець одного з сіл Сокирянського району заманив до себе малолітнього сусіда та погрожуючи, примусив хлопчика до неприродного статевого акту.

Про на брифінгу повідомив начальник карного розшуку УМВС області Руслан Домніцак: «Підозрюваний раніше не потрапляв у поле зору міліції. Односельчани характеризують його позитивно. Постійного місця роботи він не мав, але підробляв, допомагаючи сусідам по господарству.»

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: зниклого ...
Наступна новина: Організаторів грального ...

КОМЕНТАРІ