На Волині за побиття та перешкоджання професійній діяльності журналіста розпочато кримінальне провадження

На Волині за побиття та перешкоджання професійній діяльності журналіста розпочато кримінальне провадження

21.07.13 08:00 0 998
Волинські правоохоронці проводять досудове розслідування за фактом побиття та перешкоджання професійній діяльності журналіста нововолинської міської щотижневої газети «Наше місто».

На площі біля меморіального комплексу Вічного вогню та пам’ятника воїну-прикордоннику, що в місті Нововолинськ, виник конфлікт між журналістом Наталією Камишниковою та керівником ПП «МП Сантехмонтаж», працівники якого проводили демонтажні роботи. Для цього з обласного та міського бюджетів виділили понад 500 тисяч гривень, однак частина депутатів Нововолинської міської ради вважає, що ці гроші доцільніше використати на ремонт дорожнього покриття однієї з вулиць міста.

Коли працівник ЗМІ спробувала завадити робітникам демонтувати плити, керівник підприємства, за словами Наталії Камишникової, незважаючи на те, що вона працює журналістом і виконує свої професійні обов’язки, кілька разів штовхнув та нецензурно висловлювався в її адресу.

За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналіста) Кримінального кодексу України.

Варто зауважити, що журналіст відмовилася від проведення судово-медичної експертизи для встановлення ступеню тяжкості нанесених тілесних ушкоджень.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ