Міліція Прикарпаття відзвітувала за перше півріччя 2013 року

Міліція Прикарпаття відзвітувала за перше півріччя 2013 року

21.07.13 08:10 0 907
В УМВС України в Івано-Франківській області відбулася прес-конференція керівника прикарпатської міліції Олега Сала за підсумками оперативно-службової діяльності органів внутрішніх справ краю в першому півріччі цього року.

Як повідомили правоохоронці, за першу половину року до Єдиного обліку було внесено понад 31 тисячу заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. З них третину перенесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Понад двом з половиною тисячам осіб оголошено про підозру в їх вчиненні. Розкрито і направлено до суду кримінальні провадження по 338 злочинах, зареєстрованих у минулих роках.

За словами очільника прикарпатської міліції генерал-майора міліції Олега Сало, аналіз стану криміногенної ситуації в області свідчить про її контрольованість. Зокрема, кількість тяжких кримінальних правопорушень зменшилася на 15,5 відсотка. В тому числі менше зареєстровано тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтувань і грабежів. Викрито 67 злочинів, пов'язаних із протиправним володінням вогнепальною та холодною зброєю, 314 правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків (кожен другий випадок – збут наркотичних речовин). До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію щодо 649 злочинів економічної спрямованості.

За основними показниками оперативно-службової діяльності прикарпатська міліція в рейтингу МВС України посіла перше місце.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ