Хто і навіщо демотивує молодь до активного громадського життя?

Хто і навіщо демотивує молодь до активного громадського життя?

21.07.13 22:29 0 1019
Активна молодь – запорука розвинутого громадянського суспільства. Але які реалії молодіжної політики в Україні? Хто, як і навіщо демотивує молодь до активності і як цьому протистояти?
Відповіді на усі ці питання прозвучать на зустрічі з головою ВМГО "Спілка молодих політологів України" Андрієм Єременком та головою Секретаріату організації Іриною Макаровою. Захід відбудеться у вівторок, 23 липня, об 11 год. у конференц-залі «ВолиньМедіа».
Тема зустрічі – «Молодіжна громадська активність: сьогодення, проблеми та перспективи». Під час заходу запрошені експерти, представники громадських організацій Волині та усі охочі обговорюватимуть питання молодіжної політики в Україні. Яка роль молодіжних організацій, кому вигідна чи навпаки невигідна їхня діяльність і як все ж таки залучити молодь до громадського і політичного життя країни задля побудови демократичного суспільства.
Захід організовує ВОГО «Фонд місцевого розвитку» в рамках проекту «Діалог з успішними громадськими діячами» за підтримки Благодійного Фонду «Богдана Гаврилишина».
Запрошуємо всіх небайдужих до діалогу про те, що важливе для кожного з нас!

Дата: вівторок, 23 липня

Час: 11:00

Місце: конференц-зал "ВолиньМедіа" (вул. Ковельська, 2, 4-й поверх, офіс 7)


Довідково:

Андрій Єременко – засновник і голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Спілка молодих політологів України» http://smpu.org.ua/. Один з основних напрямків діяльності організації є створення площадки для взаємодії молодих талановитих політологів, політичних консультантів, технологів і аналітиків, експертів, журналістів з професійними політиками для визначення оптимального шляху розвитку України.
Ірина Макарова займає посаду Голови Секретаріату ВМГО "Спілка молодих політологів України" з 2009 року. Протягом своєї громадської діяльності опікувалася питаннями підготовки та редагування матеріалів, контент-адміністрування веб-сайту, комунікаціями з регіональними організаціями Спілки.


***
Метою проекту «Діалог з успішними громадськими діячами», що здійснюється ВОГО «Фонд місцевого розвитку» за підтримки Благодійного фонду «Богдана Гаврилишина», є спонукання представників громадського сектору і журналістів Волині до активної діяльності й гуртування задля розвитку своєї країни й свого регіону й посилення таким чином їхньої ролі в суспільстві.


Зустріч у мережі Facebook: https://www.facebook.com/events/690262004320946/?ref=22
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ