VPS (віртуальний виділений хостинг) на платформі UNIX

VPS (віртуальний виділений хостинг) на платформі UNIX

22.07.13 09:51 0 2199
Віртуальний виділений сервер (VPS або віртуальний виділений хостинг) - компромісний вид хостингу між віртуальним хостингом і фізичним сервером.

При використанні звичайного віртуального хостингу на сервері розташовується більше 1 000 сайтів, які розподіляють між собою ресурси сервера. При цьому, коли який-небудь із сайтів на цьому сервері знаходиться під атакою, стабільність можуть втратити і всі інші його сусіди.

При використанні VPS-хостингу сайт знаходиться у власному середовищі - окремо виділеному на сервері контейнері. При цьому сайту гарантується певна кількість ресурсів, що робить його незалежним і набагато більш стабільним, ніж при віртуальному хостингу.

Іншими словами, тарифи VPS хостингу поєднують в собі гарантовані ресурси і потужність, характерні для фізичного сервера, можливість виконання гнучких налаштувань і доступну ціну, характерну для віртуального хостингу. VPS хостинг підійде для великих корпоративних сайтів, інтернет-магазинів і будь-яких інтернет-проектів, що вимагають великі ресурси і стабільну роботу.

З вищезгаданих причин VPS хостинг - прекрасний вибір для тих, хто займається розкруткою і просуванням свого сайту в пошукових системах.

У більшості хостинг компаній у тарифні плани VPS на базі Unix входять:

безкоштовний трафік при дотриманні умов;
безкоштовна підтримку DNS;
можливість самостійної установки і налаштування будь-якого ПЗ.

Дізнатися где лучше купить хостинг можна тут.
Автор: УкрЗахідІнформ .
Джерело: VPS
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Бакалов: "Багато хто ...

КОМЕНТАРІ