Найбільш резонансні злочини та події на 21.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 21.07.2013 р.

22.07.13 08:10 0 871
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 12936 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 3334 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівники Державтоінспекції зафіксували 669 дорожньо-транспортних пригод, в яких 12 людей загинули та 170 травмовано.

У селі Затуринцях Волинської області в результаті проведення слідчих дій працівники міліції затримали 26-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері, 19 липня, на околиці села на березі ставка під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв утопив 22-літнього жителя сусіднього села. Після цього, з метою приховування кримінального правопорушення, утопив ще й свідка – 65-річного пенсіонера. Тіла знайдено. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У селі Новопіллі Дніпропетровської області в результаті проведення слідчих дій правоохоронці затримали місцеву 21-річну жительку. Попередньо встановлено, що вона ввечері, 19 липня, в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убила свого співмешканця. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У селі Олександрівці Донецької області в результаті проведення слідчих дій працівники міліції затримали двох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони ввечері, 19 липня, в цьому селі в будинку сусіда, під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв заподіяли йому смертельні тілесні ушкодження господарю. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Харкові до міліції на спецлінію «102» зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що в цьому місті в одному з маршрутних автобусів знаходиться вибухівка. Працівники міліції встановили що це безпідставне повідомлення, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських спонукань, зробив один із жителів села Вертіївки Харківської області, раніше судимий. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

У місті Львові в результаті проведення слідчих дій правоохоронці затримали місцевого 32-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він 20 липня на одній з вулиць цього міста з хуліганських спонукань заподіяв тілесні ушкодження місцевому жителю. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

У селі Глибокій Макатисі Донецької області працівники міліції затримали 64-річного місцевого жителя, пенсіонера, раніше судимого, у будинку за місцем проживання якого вилучено 200 г вибухівки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Москві загинув ...

КОМЕНТАРІ