Цими вихідними радіоспортсмени Львівщини змагалися на світовому чемпіонаті

Цими вихідними радіоспортсмени Львівщини змагалися на світовому чемпіонаті

22.07.13 08:31 0 852
Найсерйозніші випробування цими вихідними подолали радіоспортсмени Львівщини: 20-21 липня ц.р. тривали змагання клубного Чемпіонату світу з радіоспорту на ультракоротких хвилях.

Упродовж 27 годин безперервно радіохвильовикам необхідно було встановити на ультракоротких діапазонах 2 м і 6 м (відповідно 144 мегагерци та 50 мегагерц) найбільшу кількість зв’язків з якомога віддаленими кореспондентами.
Вперше, більш ніж за два десятиліття періоду незалежності України, у цих змаганнях взяла участь і команда Львівського клубу короткохвильовиків, який є одним з найстаріших у Європі. Честь клубу було довірено захищати майстрам спорту Ігорю Кіщуку та Володимиру Швидкому, прогресуючому Андрію Сташківу, голові Ради клубу Івану Доскочу. В останній момент до команди було включено знаного радіофахівця Романа Гановича, що проживає у Кам’янці-Бузькій. Роман нещодавно повернувся з тривалої міжнародної експедиції на острові Кліппертон, що знаходиться у Тихому океані за 1,5 тис. км від мексиканського узбережжя.
Команда радіоспортсменів Львівщини змагалася поблизу Тисовця на Сколівщині.
Результати спортсменів Львівського клубу короткохвильовиків наразі вивіряє американська радіолюбительська ліга.
На таких же змаганнях минулого року абсолютно кращий результат серед усіх команд продемонструвала українська команда з Кримського півострова, які працювали з висоти 1 300 м в Кримських горах.

В очікуванні загальних результатів, сподіваємося, що наші снайпери ефіру гідно представили Львівщину на змаганнях клубного Чемпіонату світу з радіоспорту на ультракоротких хвилях 2013 року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ