Очільник чернівецької обласної міліції провів особистий прийом громадян

Очільник чернівецької обласної міліції провів особистий прийом громадян

22.07.13 12:07 0 1023
Днями міста Новоселицю і Хотин відвідав очільник буковинської міліції. Місцеві жителі мали змогу особисто звернутись до нього та розповісти про свої нагальні проблеми.

Начальник УМВС області Олександр Демидов та заступник директора Департаменту режимно-секретного та документального забезпечення МВС України Роман Ковальов уважно вислухали кожного, хто прийшов на прийом. Правоохоронці запевнили, що жодна з заяв не залишиться без уваги.

Усі звернення громадян, які були озвучені та входять до компетенції безпосередньо міліції, були належним чином оформлені та передані для розгляду й прийняття відповідного рішення. За зверненнями, які не стосувалися роботи міліції громадяни отримали кваліфіковану консультацію, щодо вирішення їх проблеми.

«Безпосередні зустрічі із мешканцями області є дуже корисними та інформативними. Вони допомагають поглиблено вивчити наболілі проблеми кожної людини, а також надати реальну допомогу у їх вирішені – зазначив Олександр Демидов після проведеного прийому. – І практика таких зустрічей обов’язково продовжиться» – запевнив начальник Чернівецької міліції

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ