Буковинські правоохоронці встановили особу ґвалтівника малолітньої дитини

Буковинські правоохоронці встановили особу ґвалтівника малолітньої дитини

22.07.13 15:07 0 1064
Про факт насильства над 7-річним хлопчиком у Сокирянському районі правоохоронцям стало відомо у ході проведення спецоперації.

Опрацьовуючи інформацію міліціонери з’ясували, що 24-річний мешканець села Лопотове заманив до себе малолітнього сусіда та погрожуючи, примусив хлопчика до неприродного статевого акту.

Про це на брифінгу повідомив начальник карного розшуку УМВС області Руслан Домніцак: «Підозрюваний раніше не потрапляв у поле зору міліції. Односельчани характеризують його позитивно. Постійного місця роботи він не мав, але підробляв, допомагаючи сусідам по господарству.

Наразі із молодиком спілкується слідчий. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років».

Також Руслан Домніцак повідомив журналістам, що з початку цього року в області сталося 5 зґвалтувань, всі вони на сьогоднішній день розкриті.

Крім цього, під час спілкування з місцевими журналістами Руслан Володимирович розповів про ситуацію в області щодо кишенькових крадіжок та крадіжок з помешкань громадян.

Користуючись можливістю керівник карного розшуку звернувся до чернівчан та мешканців області, щоб більш дбайливо ставились до особистих речей, та не залишали двері у помешкання відкритими, адже саме це в першу чергу провокує зловмисника на скоєння злочину.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анатолій Вітів: «Путін і ...
Наступна новина: У США тривали протести ...

КОМЕНТАРІ