Найбільш резонансні злочини та події на 22.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 22.07.2013 р.

22.07.13 22:50 0 1128
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 11059 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 2593 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 530 дорожньо-транспортних пригод, в яких 19 осіб загинули та 146 травмовано.

У місті Кривому Розі Дніпропетровської області в результаті проведення слідчих дій затримано 34-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він удень 20 липня в квартирі за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив свою колишню співмешканку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Запоріжжі в результаті проведення слідчих дій затримано 39-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 20 липня в згаданому місті в квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв сокирою заподіяв тілесні ушкодження господарю (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Херсоні після гасіння пожежі в квартирі місцевої жительки, без постійного місця роботи, було знайдено мертвою з ножовими пораненнями господарку. У результаті проведення слідчих дій затримано 38-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він увечері 20 липня в зазначеній квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив господарку, після чого, з метою приховування кримінального правопорушення, підпалив згадану квартиру. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Синельниковому Дніпропетровської області в результаті проведення слідчих дій затримано 27-річного жителя Синельниківського району, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він удень 21 липня в зазначеному місті в квартирі місцевого жителя, без постійного місця роботи, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножове поранення грудної клітини господарю (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Запоріжжі в результаті проведення слідчих дій затримано 32-річного іноземного громадянина (мета перебування в Україні з’ясовується). Попередньо встановлено, що він в квартирі 41-річного місцевої жительки, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножове поранення грудної клітини 37-річному місцевому жителю, без постійного місця роботи (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

В одному з сіл на Полтавщині на вулиці біля приватного магазину між 67-річним киянином, пенсіонером, та 30-річним місцевим жителем, без постійного місця роботи, виник конфлікт, у ході якого киянин пострілами із власного зареєстрованого спецзасобу, призначеного для стрільби гумовими кулями, заподіяв місцевому жителю тілесні ушкодження (медичну допомогу надано без госпіталізації). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

20 липня у лісі в Острозькому районі на Рівненщині 54-річний житель міста Острога під час незаконного полювання, з власної необережності, пострілом із зареєстрованої мисливської рушниці убив 27-річного місцевого жителя, робітника лісгоспу. Зброю вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.119 КК України (убивство через необережність).

У місті Шахтарську Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано двох місцевих жителів (31 та 29 років, обидва без постійного місця роботи, один раніше судимий). Попередньо встановлено, що вони ввечері 17 липня на вулиці вказаного міста, з хуліганських спонукань, заподіяли смертельні тілесні ушкодження місцевому жителю.

У Дніпровському районі міста Києва в результаті проведення слідчих дій затримано 34-річну особу без певного місця проживання й роботи. Попередньо встановлено, що він уночі 17 липня на вулиці згаданого міста під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження місцевому жителю.

20 липня у місті Одесі в результаті проведення слідчих дій затриманого 56-річного іноземного громадянина (має посвідку на проживання в Україні). Попередньо встановлено, що він в зазначеному місті у дворі житлового будинку під час раптово виниклої сварки ножем погрожував мешканцям указаного будинку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).

У місті Керчі Автономної Республіки Крим у результаті проведення слідчих дій затримано 45-річну місцеву жительку, без постійного місця роботи, раніше судиму. Попередньо встановлено, що вона вдень 20 липня на вулиці згаданого міста під час раптово виниклої сварки заподіяла смертельні тілесні ушкодження своєму батьку, пенсіонеру. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Кривому Розі Дніпропетровської області на території автостоянки приватного акціонерного товариства біля автомобіля 36-річного місцевого жителя, робітника вказаного товариства, стався вибух саморобного пристрою, виготовленого з використанням 90 г вибухівки, який намагався встановити 48-річний житель цього ж міста, робітник зазначеного товариства. У результаті вибуху останній отримав тілесні ушкодження та частково пошкоджено вказаний транспортний засіб. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 та ч.1 ст.121 КК України (умисне знищення або пошкодження майна й умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Феодосії Автономної Республіки Крим у результаті проведення слідчих дій затримано 28-річного іноземного громадянина (в Україні перебуває на відпочинку). За його словами, він приїхав у Феодосію відпочити, плодивитися визначні місця міста. Попередньо встановлено, що він на вулиці Феодосії відібрав у 56-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, 810 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 КК України (грабіж).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: П’ятий Міжнародний ...

КОМЕНТАРІ