Тернопільська область: протягом 20-21 липня рятувальники ліквідували 3 пожежі

Тернопільська область: протягом 20-21 липня рятувальники ліквідували 3 пожежі

23.07.13 13:20 0 868
20 липня о 22:50 на пункт зв’язку Теребовлянського районного відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в селі Великий Говилів Теребовлянського району – горіла господарська будівля.

Полум’я швидко поширювалося, існувала загроза перекидання полум'я на сусідні будівлі. В охопленому вогнем приміщенні знаходилися свійські тварини. На місці події працювали вогнеборці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежно-сторожової охорони села Іванівка. О 23:21 пожежу було локалізовано, а о 00:02 ліквідовано.

Завдяки злагодженій роботі пожежних вдалося зупинити поширення вогню. При цьому було врятовано 4 голови великої рогатої худоби, 4 свиней, 3 тони зерна, гараж та всього матеріальних цінностей на суму близько 25 тисяч гривень.

Прямі матеріальні збитки встановлюються, причина виникнення загорання – замикання електропроводки.

21 липня о 18:52 у місті Почаїв Кременецького району виникла пожежа в недіючому приміщенні свинарника на території ТОВ «Фабрика Іква».

Вогнем знищено рештки соломи на площі 60 м.кв, пошкоджено вісім віконних та двоє дверних блоків. Матеріальні збитки та причина виникнення пожежі встановлюється.

Пожежу ліквідовано черговими караулами 23-го державного пожежно-рятувального поста міста Почаїв та 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Кременецького районного відділу ДСНС.

Під час гасіння врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 150 тисяч гривень.

21 липня о 22:14 у Тернополі на вулиці Лесі Українки виникла пожежа сміттєвого контейнера на відкритій території. Вогнем знищено сміття на площі 1 м.кв., пошкоджено сміттєвий бак.

Матеріальні збитки та причина виникнення пожежі встановлюється.

Пожежу ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ