Чернігівщина: Новий подих старого табору

Чернігівщина: Новий подих старого табору

23.07.13 11:36 0 870
Всім відомий майже 50-річний дитячий табір «Хімік», що знаходиться в смт Седнів Чернігівського району, отримав нове життя, потрапивши під опіку Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Впродовж 2013 року за рахунок коштів обласного бюджету у таборі проведено поточний ремонт приміщень, придбані нові ліжка та ортопедичні матраци, оновлено спортивний майданчик. Відтепер у таборі одночасно можуть відпочивати до 200 дітей віком від 6 до 17 років.

19 липня ц. р. виконуючий обов’язки заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика та перший заступник голови Чернігівської райдержадміністрації Анатолій Кругол взяли участь у відкритті оновленого табору, який отримав нову назву «Дивосвіт».

Юрій Музика у своєму виступі привітав присутніх із відкриттям зміни і зазначив: «Виконуючи завдання та доручення Президента України, обласна влада щороку докладатиме максимум зусиль, щоб створити у таборі „Дивосвіт“ належні умови для літнього відпочинку дітей. Сподіваюся, що і колектив табору також зробить все для того, щоб дітям, які тут відпочивають, було добре».

З нагоди свята вихованці «Дивосвіту» отримали у подарунок від облдержадміністрації спортивні м’ячі, а гості у відповідь побачили чудовий концерт у виконанні вихованців та вихователів закладу.

Заключним моментом урочистостей стали повітряні кульки, які злетіли високо в небо і понесли на собі бажання дітей, які вони записали на стрічках та прив’язали до кульок.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Завдяки міндоходівцям 1,1 ...

КОМЕНТАРІ