За минулі вихідні на Прикарпатті виникло 9 пожеж

За минулі вихідні на Прикарпатті виникло 9 пожеж

23.07.13 11:45 0 823
20 липня о 04:27 год. в обласному центрі по вулиці Гетьмана Мазепи виникла пожежа в магазині «Елегант». Вогнем знищено стелаж для товару та чоловічий одяг. Причина виникнення пожежі встановлюється.

20 липня о 17:00 год. в селі Марківка Коломийського району сталася пожежа в одному із житлових будинків. Внаслідок пожежі знищено електричну плиту, пошкоджено кухонні меблі та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня, о 17:50 год. в місті Городенка по вулиці Гагаріна виникла пожежа автомобіля «ЗАЗ-968». Вогнем пошкоджено електропроводку в моторному відсіку авто. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

20 липня о 23:10 год. в Івано-Франківську по вулиці Миколайчука горіло побутове сміття в 2-х контейнерах для його збору. Вогнем знищено побутове сміття на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

20 липня о 23:10 год. в селі Сівка-Калуська Калуського району виникла пожежа в недіючому адміністративному корпусі колишнього рудника «Ново-Голинь». Вогнем пошкоджено 10 м.кв. покриття будівлі та дерев’яні елементи даху споруди. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

20 липня о 23:23 год. обласному центрі по вулиці Миколайчука горіло побутове сміття в 4-х контейнерах для його збору. Вогнем знищено побутове сміття на площі 8 м.кв. та пошкоджено лакофарбове покриття контейнерів. Попередня причина виникнення пожежі – занесення вогню сторонньою особою.

21 липня о 04.31 год. в Івано-Франківську по вулиці Надвірнянській виникло загорання побутового сміття в 2-х контейнерах для його збору. Вогнем знищено сміття на площі 6 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

21 липня о 21:03 год. в селі Коршів Коломийського району виникла пожежа піднавісу з сіном. Вогнем знищено піднавіс та 3 т сіна. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

21 липня о 23:40 год. в селі Вільхівка Рожнятівського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено споруду, скутер, меблі та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Загалом з початку року в області виникло 856 пожеж, у вогні загинуло 34 особи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник прикарпатської ...
Наступна новина: Соловей на чемпіонаті ...

КОМЕНТАРІ