Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 4 пожежі

23.07.13 13:23 0 947
20 липня у селі Магала Новоселицького району виникла пожежа в господарській будівлі. На ліквідацію пожежі було направлено пожежно-рятувальні підрозділи міст Чернівці та Новоселиця, а також місцеву пожежну команду села Магала. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню, тому першочерговим завданням бійців ДСНС було запобігання подальшого розповсюдження полум’я. Завдяки оперативним діям рятувальників, пожежу вдалося оперативно локалізувати, а в подальшому повністю ліквідувати. Вогнем знищено покрівлю, речі домашнього вжитку. Вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю.

21 липня у селі Нова Жадова Сторожинецького району горіла господарська будівля місцевого мешканця. Рятувальники міста Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Стара Жадова та Комарівці прибули на місце події за короткий проміжок часу. Загорання виникло на горищі будівлі, де зберігалося сіно. Наявність сіна та велика кількість дерев’яних конструкцій споруди сприяли швидко поширенню вогню. Вогнеборці локалізували пожежу у тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому небезпека була ліквідована. Вогнем знищено перекриття та покрівлю господарської будівлі. Рятувальники зберегли від знищення господарську будівлю.

Всього за останні 3 доби на території Чернівецької області виникло 7 пожеж. Завдяки діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося врятувати 4 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Розпочалось громадське ...

КОМЕНТАРІ