У Львівській області у Червонограді затримали чоловіка, який намагався вбити випадкового товариша

У Львівській області у Червонограді затримали чоловіка, який намагався вбити випадкового товариша

23.07.13 12:08 0 852
Правоохоронці затримали чоловіка, який ножем тяжко поранив місцевого мешканця і утік з місця скоєння злочину.

У приймальне відділення Червоноградської міської лікарні був доставлений 41-річний місцевий житель із множинними колото-різаними ранами тулуба.

Як повідомив начальник Червоноградського МВ Володимир Калиш у процесі досудового розслідування було встановлено, що дані тілесні ушкодження потерпілому спричинив раніше засуджений 29-річний місцевий житель.

Того дня чоловіки познайомились через спільних знайомих. Після цього вони вирішили зустрітись, оскільки останній вважав, що його новий знайомий вкрав річ, яка належала йому.

Зустрівшись у зазначений час на території прилеглій до ринку «Форсаж» у м. Червоноград чоловік почав безпідставно звинувачувати потерпілого у крадіжці. Між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Зловмисник витягнув ніж і наніс співрозмовнику три удари. Після скоєного, чоловік утік з місця скоєння злочину, а ніж викинув на території місцевої школи.

Працівники сектору карного розшуку відшукали зловмисника. Він у всьому зізнався.

Як повідомив слідчий відділу розслідувань злочинів скоєних проти життя і здоров’я особи СУ ГУМВС України у Львівській області капітан міліції Андрій Фарина за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого за ч. 2 ст.15 та ч. 1 ст. 115 КК України.

Чоловіку обрано запобіжний захід-тримання під вартою. На даний час йому призначено судово-медичну експертизу. Триває досудове розслідування.

Оксана Козачок, помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ