Волинь: з початку року борг із зарплати в області скорочено майже на 1,9 млн грн

Волинь: з початку року борг із зарплати в області скорочено майже на 1,9 млн грн

23.07.13 08:37 0 889
З початку року борг із зарплати в області скорочено майже на 1,9 млн грн. Як наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді, уже упродовж кількох років це питання та рівень заробітної плати – на особливому контролі влади.

Загалом ситуація із ліквідації заборгованості із зарплати – позитивна, однак, у полі зору залишається низка підприємців, які не реагують на зауваження та продовжують боргувати людям зароблені ними гроші або виплачувати зарплати нижче мінімального рівня.

Зокрема, серед «злісних» боржників та тих, хто застосовує «тіньові» схеми з виплати зарплати – підприємство «Світязь», ТД «Амікокераміка» та 25 перевізників.

Як доповів заступник голови ОДА Едуард Стоєв, на 1 липня ц. р. заборгованість з виплати заробітної плати на Волині становила 3 мільйони 440 тис.грн. У порівнянні з минулим місяцем борг зменшився на 483 тис. грн.

«У цій ситуації вичерпано усі цивільні можливості, інструментарію було досить. Наразі боржниками займуться правоохоронні органи», - резюмував голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі хто може ...

КОМЕНТАРІ