На Волині у всіх містах обласного значення запрацювали Центри адміністративних послуг

На Волині у всіх містах обласного значення запрацювали Центри адміністративних послуг

23.07.13 09:13 0 878
На Волині у всіх містах обласного значення запрацювали Центри адміністративних послуг. Наразі 196 адмінпослуг надаються органами місцевого самоврядування, ще 11 – підрозділами облдержадміністрації. Про роботу в регіоні з реформування адмінпослуг поінформував заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв на оперативній нараді голови облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Згідно з вимогами Закону про адмінпослуги міграційна та реєстраційна служби, Держземагенство та Дежгірпромнагляд продовжують роботу щодо забезпечення своїх послуги через Центр надання адміністративних послуг у Луцьку. Така практика буде в усіх містах обласного значення.

Загалом передбачено надання 25 адміністративних послуг територіальних органів центральних органів влади та 11 послуг - структурними підрозділами облдержадміністрації.

Нагадаємо, що в області реалізуються проект «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту», згідно якого нею надаватиметься 35 адмінпослуг. Роботу уже налагоджено у 247 відділеннях поштового зв’язку.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Трьох хуліганів, які в ...

КОМЕНТАРІ