У Луцьку відбудеться міжнародний чемпіонат зі швидкісного збору кубика Рубіка

У Луцьку відбудеться міжнародний чемпіонат зі швидкісного збору кубика Рубіка

23.07.13 09:30 0 898
25 серпня у Луцьку, в рамках заходів приурочених Дню міста, під егідою WCA (Міжнародної асоціації кубика) за підтримки міської ради відбудеться міжнародний чемпіонат зі швидкісного збору кубика Рубіка «Lutsk open 2013». з робочим візитом у Луцьку побував організотор змагань Олександр Борисенко. Він зустрівся з першим заступником міського голови Святославом Кравчуком, щоб обговорити організаційні моменти проведення заходу.

Олександр Борисенко повідомив, що влада міста підтримує змагання, які сприяють розвитку інтелектуальної творчості дітей та молоді, активізуюють інтерес суспільства до ігор, що сприяють здоровому способу життя. «Практика засвідчує, що змагання зі швидкісного збору кубика Рубіка не мають певних вікових рамок. Хороші результати зі складання кубика показували як діти восьми років, так і дорослі люди, яким за 55», – сказав організатор і закликав усіх бажаючих спробувати позмагатися.

На переможців чекає кубок, почесні грамоти та поїздка на чемпіанат України за кошти «Української Асоціації швидкуберів». Для участі у змаганнях потрібно зареєструватися на сайті міжнародної асоціації WCA. Оригінальне джерело Положень про змагання за адресаю: www. worldcubeassociation. оrg/regulations.

Організатори очікують, що до Луцька приїде близько 100 учасників змагань із України, Росії та Білорусі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ