Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у центрі дитячої творчості (фото, відео)

Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у центрі дитячої творчості (фото, відео)

23.07.13 09:07 0 862
19 липня працівники державної пожежно-рятувальної частини №5 провели тактико-спеціальні навчання по гасінню умовної пожежі у Нововолинському центрі дитячої творчості, що на проспекті Перемоги, 5 у Нововолинську.

Даний об’єкт характеризується складним плануванням та можливістю перебування великої кількості дітей, що зумовлює першочергові дії рятувальників по евакуюванню і рятуванню людей. Крім того, гасіння пожеж у культурно-видовищних закладах пов’язано з швидким поширенням вогню сценою, переходом його до зали з глядачами і на горище, а також поширенням вогню вентиляційними системами та пустотами.

Члени добровільної пожежної дружини центру дитячої творчості вжили першочергових заходів, щодо обмеження розповсюдження вогню. Для цього були задіяні пожежні кран-комплекти системи внутрішнього протипожежного водопостачання. Ці дії згідно «легенди» не змогли ліквідувати полум’я.

Дві ланки газодимозахисної служби підрозділу державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинська, що оперативно прибули на пожежу, провели евакуацію людей, знеструмили енергопостачання об’єкта, а також віднайшли постраждалого і передали його працівникам медичної служби. Ліквідація пожежі була проведена у найкоротший термін.

Результати навчань обговорювались з директором та обслуговуючим персоналом, рятувальники додатково проінструктували працівників центру про дії на випадок виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині у всіх містах ...

КОМЕНТАРІ