Трьох хуліганів, які в Луцьку розбили вітрину банку, за допомогою небайдужої жінки затримали за гарячими слідами

Трьох хуліганів, які в Луцьку розбили вітрину банку, за допомогою небайдужої жінки затримали за гарячими слідами

23.07.13 09:19 0 869
Трьох чоловіків наряд Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області затримав за підозрою у розбитті вітринного скла банківської установи.

О 1-й годині 32 хв на пункт централізованого спостереження Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області надійшов сигнал «Тривога» з відділення банку на вулиці Винниченка. За вказаною адресою терміново було направлено екіпаж групи затримання ДСО. За лічені хвилини наряд прибув на об'єкт. Правоохоронці виявили розбите скло зовнішньої вітрини банку.

З вікна будинку, що навпроти, до правоохоронців звернулася жінка, яка стала випадковим свідком події. Вона розповіла міліціонерам, що троє чоловіків, які рухалися з центру міста, ногами били по вікнах банку, але там скло виявилося міцним, тому вони почали гупати по вітрині фінансової установи, розташованої поруч. Крім того, лучанка надати детальний опис кожного з тієї компанії і вказала, в якому напрямку зникли хулігани.

За гарячими слідами на перехресті двох сусідніх вулиць підозрюваних затримали та доставили на місце події, де їх було упізнала свідок.

Усі затримані – мешканці обласного центру. Що об'єднало компанію чоловіків віком 21-го, 26-ти та 40 років для вчинення хуліганських дій, з'ясовують у луцькому міському відділі міліції. Зауважимо: нічні «розваги» зловмисників підпадають під дію статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Ігор ПРОЦЕНКО,

ВДСО при УМВС у

Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ