У Волинській області за втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність - до семи років позбавлення волі

У Волинській області за втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність - до семи років позбавлення волі

23.07.13 08:32 0 850
У Володимирі-Волинському молодик підштовхнув до скоєння злочину неповнолітнього. За це він може опинитися за ґратами на термін від трьох до семи років.

Дискотека ще не закінчилась, а 15-річний хлопчина вже ішов додому. Коли задзвонив мобільний, на дисплеї висвітився невідомий номер. Згодом з’ясувалося, що телефонував на чотири роки старший знайомий. Хлопці домовилися через кілька хвилин зустрітись у центрі міста.

Те, що запропонував знайомий, збентежило підлітка, проте після вмовлянь він усе ж погодився. Хлопці, попередньо змовившись, шляхом демонтажу металевої решітки вікна, проникли в приміщення магазину «Продукти», звідти хотіли викрасти солодощі та гроші. Однак на заваді їхнім злочинним планам стали працівниками охоронної фірми.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відомості про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Під час досудового розслідування працівники міліції встановили, що близько 3 год. 30 хв у м. Володимирі-Волинському 19-річний парубок усвідомлюючи, що його друг є неповнолітнім, усе ж запропонував скоїти крадіжку і тим самим втягнув його у злочинну діяльність. А відтак правоохоронці розпочали також досудове розслідування за ч. 1 ст. 304 КК України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до семи років.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ

УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі й надалі ...

КОМЕНТАРІ