Хмельницька область: рятувальники проводять профілактичну роботу з дітьми, які відпочивають у літніх таборах

Хмельницька область: рятувальники проводять профілактичну роботу з дітьми, які відпочивають у літніх таборах

23.07.13 08:02 0 805
Під час літніх канікул рятувальники ДСНС у Хмельницькій області активно використовують можливість навчати дітей в літніх таборах основним правилам безпеки життєдіяльності, вмінню і навичкам правильно діяти в екстремальних ситуаціях.

12 липня в таборі відпочинку «Світанок», що у с. Білогородка Ізяславського району, до дітей завітали рятувальники та ознайомили їх з вимогами пожежної і техногенної безпеки, роз’яснили правила безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та відпочинку на водних об’єктах. Співробітники ДСНС розповсюдили серед відпочиваючих та обслуговуючого персоналу застережні пам’ятки та листівки.

Дітлахи навчилися користуватися вогнегасниками та на практиці закріпили свої знання, загасивши справжнє полум’я.

Також, під час заходу перевірена готовність обслуговуючого персоналу щодо евакуації дітей з приміщень табору відпочинку під час виникнення надзвичайної ситуації, а рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій відпрацювали дії щодо ліквідації умовної пожежі.

Хлопці та дівчата ознайомилися з пожежною технікою та аварійно-рятувальним обладнанням, яке є на озброєнні підрозділу та використовується під час ліквідації надзвичайних ситуацій, приміряли захисний одяг, спорядження та подавали воду з пожежного ствола.

Дітлахи залишилися задоволеними від усього побаченого, набули нових знань, які обов’язково стануть їм у пригоді.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Микола Гнатів окреслив ...

КОМЕНТАРІ