Микола Гнатів окреслив першочергові завдання служби автодоріг у Львівській області

Микола Гнатів окреслив першочергові завдання служби автодоріг у Львівській області

23.07.13 08:03 0 1121
Основне завдання, яке стоїть перед службою автомобільних доріг у Львівській області – зробити відчутний крок вперед в плані експлуатаційного стану автодоріг Львівщини, - на цьому 22 липня під час брифінгу для ЗМІ наголосив новопризначений начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів.

Він зазначив, що голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук та керівництво Укравтодору поставили чіткі завдання перед дорожньою службою області з активізації ремонтів автодоріг, зокрема добудови траси на митному переході Грушів –Будомєж.

«В нас є перелік доріг, які першочергово будуть охоплені поточним ремонтом. Як приклад, ділянка автодороги М-06 Київ-Чоп до межі Закарпатської області, на якій плануємо замінити покриття. Також в переліку доріг Львівщини, які потребують ремонту – Львів-Тернопіль, Львів-Луцьк, Львів – Івано-Франківськ», – зазначив начальник дорожньої служби.

Під час брифінгу Микола Гнатів також зізнався, що не любить визначення терміну «ямковий ремонт». За його словами, це явище на дорогах України вимушене, і якщо заглянути в найближчу перспективу – тимчасове. Однак, на даний час, може забезпечити більш-менш комфортний проїзд автомобілями на дорогах нашої області.

«Я більший прихильник серйозних ремонтів, адже дорожнє полотно повинне відповідати європейському рівню, а Львівщина – це область, яку я вважаю Українським П’ємонтом, і вона однозначно вартує кращих доріг», – підсумував М. Гнатів.

Довідка:

Гнатів Микола Ярославович народився 02 листопада 1957 року в селі Рекшин, Бережанського району, Тернопільської області.

Після закінчення навчання в Рекшинській середній школі, в 1974 році поступив на навчання у Львівський політехнічний інститут на інженерно-будівельний факультет, який закінчив з відзнакою в 1979 році за спеціальністю „Автомобільні шляхи”.

Після закінчення Інституту був направлений на роботу в Тернопільський облавтодор на посаду майстра Заліщицького райШРБУ.

З березня 1980р. по липень 1982 р. працював на посаді головного інженера Заліщицького райШРБУ. В липні 1982 р. був переведений на роботу в апарат управління „Облавтодору” в м.Тернопіль, де працював на таких посадах: начальник центральної виробничої лабораторії; начальник відділу Інженерної підготовки та організації виробництва; заступник начальника „Облавтодору”.

В серпні 1995 р. призначений головним інженером „Тернопільського облавтодор”. З жовтня 2000 р. по квітень 2002 р. Генеральний директор об’єднання „Тернопільський облавтодор”. З квітня 2002 р. по листопад 2006 р. – директор ДП „Тернопільський облавтодор”.

З грудня 2006 р. по лютий 2008 р. працював у Службі автомобільних доріг у Волинській області на посадах: заступник начальника; начальник Служби. З лютого 2008 р. по грудень 2008 р. -директор ТзОВ „Транспорт.Маркетинг.Технології”.

З грудня 2008 р. по липень 2009 р. – радник з правових питань Відкритого акціонерного товариства „Державна акціонерна компанія”Автомобільні дороги України”. З липня 2009 р. по червень 2010 р. – директор ТзОВ „Транспорт.Маркетинг.Технології”. З

11 по 23 червня 2010 р.-в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області. З 23 червня 2010 р. – начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області по даний час.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині чоловік ...
Наступна новина: Суркіс шукає в "Динамо" ...

КОМЕНТАРІ