На Тернопіллі валентин Хоптян провів робочу зустріч з головою Підволочиської РДА Русланом Комаром-Чорним

На Тернопіллі валентин Хоптян провів робочу зустріч з головою Підволочиської РДА Русланом Комаром-Чорним

23.07.13 08:25 0 887
Про стан соціально-економічного розвитку Підволочиського району та хід підготовки запланованих заходів, присвячених до святкування 1025-річчя Хрещення Київської Русі в районі йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна з головою Підволочиської районної державної адміністрації Русланом Комаром-Чорним.

Голова Підволочиської районної державної адміністрації проінформував голову облдержадміністрації Валентина Хоптяна про хід підготовки до відкриття приміщення Підволочиського центру надання адміністративних послуг.

Голова ОДА Валентин Хоптян доручив пришвидшити дані роботи, та ознайомитись із досвідом роботи вже існуючих центрів надання адміністративних послуг у районах області.

Окрім того Руслан Комар-Чорний доповів голові ОДА про хід проведення робіт з благоустрою смт. Підволочиськ. Зокрема поінформував про проведення облаштувальних робіт у сквері біля школи естетичного виховання ім. Л.Курбаса у смт. Підволочиськ. Так, відповідно до доручень голови ОДА, поблизу скверу проведено освітлення, встановлено бруківку та дитячий ігровий майданчик.

Валентин Хоптян доручив голові Підволочиської РДА прискорити хід робіт по підготовці до відзначення 500-річчя міста Скалат, особисто проконтролювати проведення заходів з благоустрою, впорядкування та прибирання міста, поточного ремонту доріг, реконструкції визначених об`єктів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Студенти-спортсмени ...
Наступна новина: Землевпорядники Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ