У Львові для дітей із Залізничного району соціальні фахівці провели естетичну акцію

У Львові для дітей із Залізничного району соціальні фахівці провели естетичну акцію

23.07.13 08:10 0 933
18 липня працівники відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно із організаторами виставки «Історія відкриття. Живі метелики» провели благочинну акцію для дітей з особливими потребами та дітей з багатодітних сімей. Захід відбувався за адресою: м. Львів, Львівський історичний музей, площа Ринок, 6.

Під час акції 12 дітей із захопленням оглянули різноманітні види живих тропічних метеликів з Африки, Південної Америки, Малайзії, Філіппін, Південно-Східної Азії та стали свідками процесу народження комахи із кокона. Окрім цього, екскурсовод виставки розповіла про особливості життєдіяльності метеликів та показала юним відвідувачам процес їхнього харчування.

— Спостерігаючи за красою навколишнього світу дитина переживає прекрасне почуття причетності та захоплення. Це викликає бажання берегти, цінувати та примножувати цю красу. Саме тому дуже важливо давати дітям змогу якомога частіше долучатись до подібних акцій. — Олена Гумен, в.о. начальника відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ