В Харкові працівники міліції за гарячими слідами викрили

В Харкові працівники міліції за гарячими слідами викрили "телефонного терориста"

23.07.13 09:53 0 868
Протягом декількох годин харківські правоохоронці розшукали чоловіка, який повідомив про замінування маршрутного таксі.

Близько 9-ї години ранку до оператора служби "102" зателефонував невідомий. Він заявив про те, особисто заклав вибухівку до маршрутного автобусу.

Цього ж дня за гарячими слідами працівники міліції встановили особу, чоловіка, який зробив хибне повідомлення про замінування громадського транспорту. За підозрою у вчиненні цього злочину правоохоронці Дзержинського райвідділу Харкова затримали 59-річного раніше засудженого мешканця області. Чоловік, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, зробив неправдиве повідомлення про закладення вибухівки, щоб порозважатися та подивитися, як на цю інформацію відреагує міліція. Він навіть не очікував, що правоохоронці так швидко вийдуть на його слід.

Інформація про дану подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. За свій невдалий жарт чоловік може знову потрапити до в’язниці на 6 років.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Єгипет: родина Мурсі ...

КОМЕНТАРІ