Віталій Захарченко:

Віталій Захарченко: "Ми готові вислухати усі претензії громадян до роботи міліції" ,

23.07.13 15:54 0 838
У липні цього року МВС уже провело позачергове атестування особового складу підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків. Про це громадськості повідомив Міністр внутрішніх справ під час засідання Консультативно-експертної ради.

- Ми розпочали перевірки саме з цього підрозділу, адже до нього наразі виникає найбільша кількість питань. На результати тестування ще опрацьовуються. Підбиваються підсумки. Тому, якщо у Вас є якась додаткова інформація яка стосується роботи працівників цього напрямку, якісь претензії, або зауваження - Ми готові вислухати. Підсумки атестації ще не підведені, наразі ми все аналізуємо, - повідомив присутнім на засіданні Віталій Захарченко.

Також, відповідно до доручення Міністра буде проведена позачергова атестація працівників Врадіївського райвідділу УМВС України у Миколаївській області.

Наразі завершується підготовчий етап з організації проведення атестування. Готуються атестаційні листи на працівників, та 1-2 серпня 2013 року планується проведення їх атестації за участю працівників апарату Міністерства. Про результати в обов’язковому порядку буде проінформовано громадськість.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Буковині місцевого ...

КОМЕНТАРІ