Подаємо уточнюючу звітність до початку перевірки

Подаємо уточнюючу звітність до початку перевірки

23.07.13 12:39 0 953
Якщо платник податків отримав копію наказу про проведення документальної планової перевірки та письмове повідомлення із зазначенням дати проведення такої перевірки, то уточнюючі розрахунки він може подати лише до її початку.
Під час проведення документальних планових та позапланових перевірок платник не має права подавати уточнюючі розрахунки до поданих ним раніше податкових декларацій за будь-який звітний (податковий) період з відповідного податку і збору, який перевіряється контролюючим органом.
Нагадаємо, про проведення документальної планової перевірки керівником органу Міндоходів приймається рішення, яке оформлюється наказом.
Право на проведення документальної планової перевірки платника надається лише у випадку, коли йому не пізніше ніж за 10 календарних днів до дня проведення зазначеної перевірки вручено під розписку або надіслано рекомендованим листом з повідомленням про вручення копію наказу про проведення документальної планової перевірки. Разом з копією наказу повинно бути письмове повідомлення із зазначенням дати початку проведення такої перевірки.
Відповідна норма передбачена ст. 50 і 77 р. ІІ Податкового кодексу України.

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники Міндоходів ...
Наступна новина: Попереджений - значить ...

КОМЕНТАРІ