Компанія «Мрія» спрямувала на розвиток громад 4,9 млн. грн.

Компанія «Мрія» спрямувала на розвиток громад 4,9 млн. грн.

23.07.13 15:42 0 874
«Мрія» спрямувала на розвиток громад 4,9 млн. грн.

На сьогодні від початку року «Мрія» виділила понад 4,9 млн. грн. соціальних інвестицій на розвиток регіонів, де розташовані активи компанії. В Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській та Івано-Франківській областях було реалізовано понад 1200 проектів, що мають системний характер.

Розмір соціальних інвестицій подвоївся у порівнянні із аналогічним періодом минулого року. Кошти були спрямовані на розвиток місцевих громад у напрямках: охорона здоров’я, інфраструктура та довкілля, освіта, культура і мистецтво, а також на фінансування проекту «Я люблю рідний край».

Зокрема, інвестиції у напрямку освіти склали 2 млн. 60 тис. грн. Було модернізовано понад 40 навчальних закладів: створені комфортніші умови для навчання, закуплені комп’ютери, техніка, меблі, обладнання для кабінетів, підвищена енергоефективність у школах за рахунок заміни вікон, утеплення приміщень. Крім того, в напрямку освіти діють програми з розвитку активної та відповідальної молоді, проводяться спеціалізовані конкурси та навчання.

Однією з найперших в громадах розвивається соціальна інфраструктура. Ремонтуються дороги, водопроводи, проводиться газифікація, вуличне освітлення, облаштування автобусних зупинок, благоустрій зон відпочинку. Бюджет у цьому напрямку склав 675 тис. грн. Громадам надається пальне, будівельні матеріали, організовується робота будівельних бригад.

Для розвитку культури та духовного відродження краю виділено 1 млн. 700 тис. грн. Відновлені пам’ятки архітектури та історії, побудовано та відреставровано церкви, монастирі, будинки культури, впорядковано кладовища, підтримується відродження народних ремесел, діяльність місцеві ансамблів, проведення фестивалів і ярмарок.

У поліпшення здоров’я краян та якісне медичне забезпечення інвестовано понад 470 тис. грн. Реконструйовано та обладнано фельдшерсько-акушерські пункти, встановлено сучасну техніку, обладнано діагностичні кабінети. Для підвищення активного та здорового способу життя серед населення компанія фінансує діяльність спортивних колективів.

«Розвиток рідного краю – це один з ключових напрямків стратегії компанії. Цю місію розподіляє кожен член нашої команди. Ми рухаємося вперед і вважаємо своїм обов'язком стимулювати такий розвиток в громадах нашої присутності.

На сьогодні фінансова допомога надана в усі регіони присутності, у кожному з напрямків діяльності. Ми не збираємося зупинятися на досягнутому. І як це відбувається вже впродовж 20-ти років, будемо поступово збільшувати розмір інвестицій", − коментує Владислав Луговський, директор з виробництва "Мрія Агрохолдинг".

* Зазначені суми на сьогодні, 22 липня, від початку 2013 року
«Я люблю рідний край» - Довгостроковий проект, заснований у 2012 році, який займається розвитком регіонів Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської областей. Мета проекту - соціально-економічний розвиток місцевих громад шляхом сприяння їх організації та реалізації ініціатив у напрямках охорони здоров’я, культури, освіти, екології, інфраструктури, а також розвитку соціального підприємництва. У 2012 році проект організував масштабні ініціативи у напрямку турботи про довкілля та поліпшення туристичного іміджу Західної України, які залучили понад 80 000 мешканців громад присутності.
Сайт: www.rkray.com.ua
www.vk.com/rkray


«Мрія Агрохолдинг» — провідна агропромислова компанія України, що використовує новітні методи ведення сільського господарства: сучасну техніку та технології. Компанія заснована у 1992 році. На сьогодні «Мрія» орендує 298 тис. гектарів родючих земель в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-франківській, Чернівецькій, Львівській областях. Вирощує та реалізує пшеницю, цукровий буряк, картоплю, ріпак, кукурудзу, ячмінь і гречку.

Компанія є вертикально інтегрованим агропромисловим холдингом. «Мрія» має власне насіннєве виробництво, понад 1700 одиниць сільськогосподарської та логістичної техніки. В управлінні компанії елеваторні комплекси та зерносховища ємкістю зберігання 820 тис. тонн та картоплесховища потужністю 116 тис. тонн, а також насіннєвий завод, сучасні логістичні центри і лабораторії.

Продукція компанії експортується у 25 країн світу. З 2008 року акції компанії котуються на майданчику Франкфуртської фондової біржі.
Сайт: www.mriya.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ