Україна має хороші перспективи нарощування експорту м'яса птиці та свинини - Дмитро Приходько

Україна має хороші перспективи нарощування експорту м'яса птиці та свинини - Дмитро Приходько

23.07.13 17:50 0 895
В українських виробників є хороші перспективи нарощування експорту м'яса птиці та свинини. Про це в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу БТБ повідомив економіст продовольчої та сільськогосподарської організації ООН Дмитро Приходько.

За словами Приходька, експерти високо оцінюють ресурсну базу українського тваринництва. Зараз серед провідних ринків збуту м'яса для України - Росія та інші країни СНД. А після підписання Угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі та узгодження санітарних норм із ЄС українські виробники можуть збільшити присутність і на ринках Європи.

«Деякі підприємства в Україні дійсно за технічними параметрами, за своєю оснащеністю обладнані краще, ніж європейські аналоги, тому що це нові і сучасні підприємства, які будувалися і з урахуванням останніх вимог безпеки, і з урахуванням вимог до якості продукції», - сказав експерт.

Нагадаємо, підписання Угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі із Євросоюзом очікується у листопаді цього року на саміті Східного партнерства у Вільнюсі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Миттєва реакція ...
Наступна новина: Олег Панькевич вимагає від ...

КОМЕНТАРІ