Чернівці: Конкурс на   заміщення вакантної посади

Чернівці: Конкурс на заміщення вакантної посади

24.07.13 08:36 0 961
Секретар Чернівецької міської ради, відповідно до ст. 42 Закону Ук-раїни “Про місцеве самоврядування в Україні”, повідомляє про проведен-ня 22 серпня 2013 року о 8.30 год. в каб. № 202 в приміщенні Чернівецької міської ради (м. Чернівці, Центральна площа, 1), конкурсу на заміщення вакантних посад:

- директора Головного широкоформатного кінотеатру вищого розряду «Чернівці»;

- головного спеціаліста відділу земельного кадастру управління земе-льних ресурсів департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради»

Відповідно до Порядку проведення конкурсу та згідно з Типовими про-фесійно-кваліфікаційними характеристиками посад встановлюються кваліфіка-ційні умови до кандидатів на посаду:

- директора Головного широкоформатного кінотеатру вищого розря-ду «Чернівці» громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-професійним рівнем спеціаліста, магістра та пред-ставити концепцію щодо стратегічного розвитку Головного широкоформатного кінотеатру вищого розряду «Чернівці»;

- головного спеціаліста відділу земельного кадастру управління земе-льних ресурсів департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради громадянство України, вища освіта відповідного про-фесійного спрямування за освітньо-професійним рівнем спеціаліста, магіст-ра (землеустрій та кадастр), стаж роботи за фахом на службі в органах місце-вого самоврядування або державній службі не менше 2 років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажа-

ють взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву про участь у конкурсі,

- заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

- 1 фотокартку розміром 3 х 4 см;

- документи про освіту;

- паспорт громадянина України;

- довідка про присвоєння ідентифікаційного номера;

- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;

- письмову згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозо-бов’язаних)

і – концепцію щодо стратегічного розвитку Головного широкоформатного кінотеатру вищого розряду «Чернівці» (для конкурсу на заміщення вакантної посади директора Головного широкоформатного кінотеатру вищого розряду «Чернівці»).

Заяви приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 1 кадрова служба міської ради, каб. 305., тел. 52-51-00.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині завершилося ...

КОМЕНТАРІ