Луцьк: забезпечуємо благоустрій нашого міста

Луцьк: забезпечуємо благоустрій нашого міста

24.07.13 09:54 0 1071
Чи не найбільша робота зараз ведеться щодо забезпечення благоустрою нашого міста, аби око лучан милували охайні вулиці, заквітчані клумби та оздоблені фасади будівель, а лучанам та гостям міста було комфортно жити та відпочивати тут.

На сьогоднішній оперативній нараді міський голова Микола Романюк зазначив, що до Дня Незалежності та Дня міста до Луцька завітає багато гостей, у тому числі з закордонних міст-партнерів. У планах – провести Міжнародний форум мерів інтеркультурних міст.

Він закликав усі служби активізувати роботу. Зокрема, навести порядок на вулицях міста, парках та скверах, забезпечили благоустрій прибудинкових територій, мостів. Окрему увагу міський голова звернув на приведення до належного стану фасадів будівель.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук наголосив на забезпеченні благоустрою прилеглих територій магазинів, кіосків та офісів.

Також Святослав Кравчук незадоволений ситуацією щодо вивезення сміття від ринку у Старому місті та розпиванням спритних напоїв у Центральному парку культури та відпочинку. На його думку, ці питання потрібно врегульовувати.

Звернувся перший заступник міського голови до представників ДАІ із проханням забезпечити контроль руху автомобілів. «Кількість транспорту збільшилась, аварійність теж, є випадки, коли водії перебувають за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Ці питання потрібно контролювати», - наголосив він.

На оперативній нараді обговорили й питання роботи Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку. Міський голова Микола Романюк вкотре наголосив, що ЦНАП має працювати для «для громади міста, для цього він і створений».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ