Місто Луцьк планово готується до осінньо-зимового періоду

Місто Луцьк планово готується до осінньо-зимового періоду

24.07.13 09:48 0 990
На цьому наголошували на оперативній нараді у міського голови. Перший заступник міського голови Святослав Кравчук звернувся до керівників бюджетних установ, аби вони до 1 серпня цього року надали інформацію про стан підготовки до осінньо-зимового періоду у місті Луцьку. «До 1 вересня вже всі заплановані завдання повинні бути виконані», - наголосив він.

Звернув увагу й на підготовку шкіл та дитячих садочків до початку нового навчального року. За його словами, є незавершені роботи у школах № 3 та 9. «Необхідно, аби діти в нормальних умовах почали навчальний рік», - зазначив Святослав Євгенович й додав, що також до початку навчального року повинні бути у належному стані футбольні поля й благоустрій навколо них.

Заступник міського голови Лариса Соколовська щодо цього питання наголосила керівникам бюджетних установ, «аби все відповідало нормативам та правилам», й закликала їх ще раз переглянути, що і де необхідно зробити.

Міський голова Микола Романюк наголосив, що підготовка до роботи у осінньо-зимовий період має бути проведена на належному рівні, щоб лучани почували себе комфортно за будь-яких погодних умов.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ