Волинська область: проведено тактико-спеціальні навчання на підприємстві деревообробної промисловості

Волинська область: проведено тактико-спеціальні навчання на підприємстві деревообробної промисловості

24.07.13 09:21 0 902
22 липня у місті Ківерці на ТзОВ «Тартак», яке спеціалізується на виробництві різних виробів з деревини, рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з організації та проведення гасіння пожеж та рятуванні людей на об’єктах деревообробної промисловості. У тренуваннях брав участь особовий склад державної пожежно-рятувальної частини №6 міста Ківерці, медики швидкої допомоги та члени добровільної пожежної дружини підприємства.

За тактичним задумом на пункт зв’язку ДПРЧ- 6 від одного з працівників підприємства надійшло повідомлення про те, що на території підприємства в одному із цехів виникла пожежа на площі 240 м2, працівники підприємства та члени добровільної пожежної дружини самостійно загасити її не можуть, потребують допомоги люди. До місця події негайно виїхала чергова варта. По прибуттю на місце пожежі начальник караулу прийняв рішення про направлення на місце пожежі другого відділення ДПРЧ-6 та викликав швидку медичну допомогу. Бійці ДСНС оперативно ліквідували пожежу та евакуювали усіх потерпілих. Медики надали потерпілим першу медичну допомогу.

Після закінчення навчань працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій провели профілактичні бесіди та вручили листівки персоналу ТзОВ «Тартак» щодо дотримання правил пожежної безпеки на виробництві та у побуті.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ