Волинська область: рятувальники застерігають дотримуватись правил безпеки в екосистемах

Волинська область: рятувальники застерігають дотримуватись правил безпеки в екосистемах

24.07.13 09:01 0 868
22 липня працівниками Камінь-Каширського районного відділу У ДСНС України у Волинській області та курсантами ІІІ курсу Національного університету цивільного захисту України проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил відпочинку на території хвойних лісових та паркових масивів. Рятувальники завітали до рекреаційного пункту, що знаходиться на території Нуйнівського лісництва.

З громадянами проведена роз’яснювальна робота для запобігання пожежам у лісових масивах та сільгоспугіддях, розповсюджено листівки з протипожежної тематики.

Особливо звернуто увагу, що відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення: випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу – тягне за собою адміністративну відповідальність.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ