Волинська область: рятувальники перевірили сезонні рятувальні пости на водних об’єктах області

Волинська область: рятувальники перевірили сезонні рятувальні пости на водних об’єктах області

24.07.13 08:40 0 829
З метою недопущення нещасних випадків та загибелі людей на водних об’єктах області у цілодобовій готовності до реагування на можливі надзвичайні події, пов’язані із загибеллю людей на водних об’єктах перебувають сили та засоби групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Силами підрозділу у період літнього купального сезону розгорнуто 4 рятувальних пости на основних ділянках водних акваторій у місцях масового відпочинку людей. Також на водних об’єктах області створено та функціонує 36 сезонних рятувальних постів, які використовуються для відпочинку населення.

Мобільна група Управління ДСНС України у Волинській здійснила перевірку організації вахтової служби, ведення службової документації, утримання техніки та обладнання, дотримання правил з безпеки праці, знання функціональних та службових обов’язків рятувальниками на сезонних рятувальних постах водних об’єктів Рожищенського, Ковельського, Турійського, Любомльського та Шацького районів.

За перше півріччя на водоймах Волинської області загинуло 18 людей (з них 2 дітей), за аналогічний період 2012 року – 28 людей (з них 1 дитина). Станом на 23 липня на водоймах області загинуло 30 людей (з них 4 дітей), за аналогічний період 2012 року – 56 людей (з них 1 дитина).

У 2013 році в області визначено 52 місця масового відпочинку людей на воді.

У цілому сезонні рятувальні пости на пляжах водних об’єктів працюють в режимі постійної готовності до дій за призначенням.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Білорусь зацікавлена у ...

КОМЕНТАРІ