В Закарпатській області біля Чинадійова горіла автівка

В Закарпатській області біля Чинадійова горіла автівка

24.07.13 09:01 0 826
22 липня о 12:39 в оперативно-рятувальну службу Мукачівського району надійшло повідомлення про загоряння автомобіля “Москвич ІЖ-412”. Пожежа виникла на автошляху державного значення Київ–Чоп в районі смт Чинадійово.

З’ясувалося, що під час руху в газовій установці транспортного засобу місцевого 42-річного мешканця закінчилося блакитне паливо. Чоловік вирішив зупинитися й переключити автомобіль на бензин та залити пальне у бак. У процесі заправляння автівки загорівся вантажний відсік, у якому знаходилися газові балони. Водій поспішив накивати з місця події п’ятами, адже газове устаткування транспортного засобу будь-якої миті могло вибухнути.

До вогнеборців 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини зателефонували небайдужі подорожуючі й повідомили про все що сталося. Професінали не забарилися, однак через запізніле повідомлення, до їх прибуття вогонь встиг пошкодити багажне відділення та лакофарбове покриття транспортного засобу. Завдана матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються. За попередніми даними, загорання могло стати наслідком несправностей у газовій установці автомобіля.

Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ