Закарпаття: слідче відділення Рахівського райвідділу міліції одне з кращих в області

Закарпаття: слідче відділення Рахівського райвідділу міліції одне з кращих в області

24.07.13 10:19 0 1049
Слідчим може працювати тільки висококваліфікована та сильна духом людина, адже на нього покладений тягар відповідальності за долю інших людей.

Він майже щодня стикається з жорстокістю, людською бідою тощо. І при цьому не вправі стати ані на бік захисту, ані на бік обвинувачення. Об’єктивність – найголовніша риса справжнього слідчого. Все це і створює престиж його роботи.

Нині в Рахівському райвідділі міліції під керівництвом підполковника міліції Павла Маскалюка працюють 13 слідчих. Одна з них жінка, яка в короткий термін довела, що може працювати нарівні з чоловіками, а іноді й краще. Після вступу в дію нового Кримінального процесуального кодексу України навантаження на слідчих збільшилося майже в 10 разів, за шість місяців кожен порушив близько 100 кримінальних проваджень. Всього протягом року перебувало в провадженні 942 кримінальних проваджень, розпочато 692 кримінальні провадження, завершено розгляд 634, направлено до суду 139 по 160 епізодах, закрито 494.

« Незважаючи на короткий термін дії нового КПК, ми швидко перебудували роботу, тому зараз можу з впевненістю сказати, що адаптаційний період повністю завершений. Про це свідчать і показники роботи, так як наш підрозділ є одним з кращих в області. Тут працюють справжні професіонали», - запевнив Павло Маскалюк.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 259 млн. грн. ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ