В Закарпатській області "День відкритих дверей" для журналістів та громадськості Рахова у райвідділі міліції

В Закарпатській області "День відкритих дверей" для журналістів та громадськості Рахова у райвідділі міліції

24.07.13 08:50 0 894
У понеділок, 22 липня, начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк спілкувався з рахівчанами, журналістами та громадськими кореспондентами газети „Зоря Рахівщини”.

Під час зустрічі він розповів про оперативно-службову діяльність міліції району, висвітлив основні здобутки за півріччя, говорив про повсякденне буття міліціонерів, пов’язане з введенням в дію нового КПК. Зупинився і на профілактиці правопорушень у правоохоронних органах. Це питання, як підкреслив Віталій Васильович, є особливо актуальними з огляду на останні події у смт. Врадіївка на Миколаївщині. Він наголосив, що рахівська міліція – відкрита для людей і що у всі часи, а особливо, одним з пріоритетних завдань правоохоронців є підвищення довіри населення. Адже тісна взаємодія з громадськістю допоможе забезпечити правопорядок на території району.

Начальник райвідділу міліції та його заступники відповіли на ряд запитань, які цікавили присутніх. Приємним моментом зустрічі стали слова подяки від директора рахівського ТОК „Тиса” Миколи Тафія за заходи, котрі проводять правоохоронці, щодо недопущення у громадських місцях випадків неправомірної поведінки школярів, котрі відпочивають під час літніх канікул на турбазі.

Після діалогу гостям показали кімнати прийому громадян, відпочинку, ознайомили з роботою чергової частини.

Бажання керівництва райвідділу взаємодіяти з громадськістю та відверто обговорювати наявні проблеми в службовій діяльності створило позитивне враження. Тож, подякувавши за приємну розмову, представники засобів масової інформації висловили запевнення, що й надалі продовжуватимуть плідну співпрацю з міліцією.

Андріана ЛЕЛЕ

студентка ЛНУ ім. І.Франка
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові проходить ...
Наступна новина: 24 липня на Рівненщині в ...

КОМЕНТАРІ