В Закарпатській області до Виноградівського райвідділу міліції завітали вихованці школи-інтернату

В Закарпатській області до Виноградівського райвідділу міліції завітали вихованці школи-інтернату

24.07.13 09:12 0 916
Екскурсію для інтернатівців із села Перехрестя проводили в.о. заступника начальника райвідділу з кадрового забезпечення Федір Кормош, начальник віділення у справах дітей Михайло Плиска та помічник начальника райвідділу по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Оксана Кобзаренко.

Екскурсія розпочалась з чергової частини - одного з найважливіших підрозділів міліції. Адже сюди люди звертаються в першу чергу за допомогою. Продовжили діти екскурсію з заступником начальника штабу М.Явицьким, який розповів про процедуру отримання та здачі зброї працівниками міліції. З особливою цікавістю діти оглядали спецзасоби і навіть мали змогу приміряти бронежилет, каску та захисний щит.

Особливі враження отримали школярі в тирі. Тут, переважно хлопців, зацікавило все, - вони уважно роздивлялись мішені, стенди по вогневій підготовці. Але найцікавішим етапом екскурсії стало відвідування ізолятора тимчасового тримання, де діти на власні очі побачили, як утримують затриманих. Дуже уважно розглядали автомобіль для перевезення затриманих.

Цікавою виявилась для учнів і зустріч з кінологом райвідділу, він розказав їм, як доглядає за собаками, познайомив зі своїм чотириногим помічником.

Далі школярі відвідали музей Виноградівського райвідділу, де голова районної ветеранської організації Іван Менджул ознайомив їх з історією місцевої міліції.

Діти дізнались чимало цікавого про особливості щоденної праці та професійної підготовки правоохоронців.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Прикарпатті до ...

КОМЕНТАРІ