В Закарпатській області керівництво іршавської міліції спілкувалося з мешканцями Дубрівської сільської ради

В Закарпатській області керівництво іршавської міліції спілкувалося з мешканцями Дубрівської сільської ради

24.07.13 09:58 0 960
Керівництво іршавської міліції спілкувалося з мешканцями Дубрівської сільської ради

Днями заступник начальника Іршавського районного відділу міліції підполковник Мирон Лещишин зустрівся з жителями Дубрівської сільської ради.

Мирон Михайлович розповів присутнім про події у селі Врадіївка, що на Миколаївщині. В конструктивному діалозі селяни цікавились ставленням районної міліції до згаданих подій. Підполковник сказав, що таким людям, які скоїли злочин в Миколаївській області, не місце в міліції, однак цей ганебний вчинок не може дискредитувати всіх міліціонерів. Адже тільки за період незалежної України під час виконання службових обов'язків загинуло 1013 правоохоронців і дістали поранення 7500. Це свідчить про героїзм та самовідданість тих, кому народ довірив пильнувати свій спокій.

Мирон Лещишин вказав на необхідність побудови міцних взаємовідносин між селянами та працівниками міліції. Сільський голова Володимир Малиновський навів приклад співпраці місцевого дільничного інспектора Василя Яцканича з мешканцями села. Розповів, як дільничний разом з членами громадського формування села несуть службу під час проведення футбольних матчів. Він також звернувся відносно неблагополучної сім′ї у с. Дубрівка, де батьки належним чином не виконують обов′язки щодо виховання дітей.

На зустрічі мешканці села розповіли, що їх дільничний інспектор постійно знаходиться у селі, згідно графіку проводить прийом громадян. А тому майже більшість питань, з якими звертаються селяни до дільничного Василя Яцканича, вирішуються у короткі терміни.

Після зустрічі селяни мали можливість індивідуально звернутись до підполковника Лещишина. Усі звернення та побажання селян заступник начальника Іршавського районного відділу міліції взяв на особистий контроль.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чільний військовий США ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ