На Хмельниччині працівники міліції затримали за хабар державного службовця з екологічної інспекції

На Хмельниччині працівники міліції затримали за хабар державного службовця з екологічної інспекції

24.07.13 08:38 0 1012
Інспектор Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області зажадав від директора товариства з обмеженою відповідальністю, яке діє в одному з райцентрів області, 4 тисячі гривень за те, що «закриє очі» на порушення ним вимог екологічного законодавства України.

Правопорушення, вчинене 36-річним директором ТОВ, полягало у знятті родючого шару ґрунту на продаж без відповідного дозволу. За це бізнесменові загрожували серйозні штрафні санкції. Держслужбовець запропонував за меншу суму, ніж сума штрафу, вирішити питання про не притягнення підприємця до відповідальності.

Наразі 35-річного чоловіка затримано. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч.4 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою), відповідно до санкції якої підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Говерла" збирається ...

КОМЕНТАРІ