Івано-Франківщина: підготовлено до друку книгу «Духовенство Рогатинщини»

Івано-Франківщина: підготовлено до друку книгу «Духовенство Рогатинщини»

24.07.13 10:51 0 1037
День Хрещення Київської Русі — державна пам'ятна дата в Україні, що відзначається щорічно 28 липня (у день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира). На виконання завдань і доручень Президента України щодо належної підготовки та відзначення Хрещення Київської Русі та з нагоди святкування у 2013 році 1025-річчя Хрещення Київської Русі підготовлено до друку книгу «Духовенство Рогатинщини», автором якої є Ярослав Польовий.

Дана книга написана на основі архівних документів, охоплюючи період 1850-1950 рр., і розповідає про священнослужителів, життєва дорога яких перетиналась з Рогатинський краєм. Також в ній буде відображено історико-духовну спадщину Рогатинщини. Варто зауважити, що «Духовенство Рогатинщини» є перевиданням книги «Священики Рогатинщини», з уточненнями та доповненнями.

Видавництвом книги «Духовенство Рогатинщини» займається ТзОВ «Простір-М» (м. Львів). Фінансування видання, загальна вартість якого складає 21,5 тис. грн., проводиться за сприяння підприємців Рогатинського району. В даний час вже профінансовано 18, 6 тис. грн.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пенсіонери органів ...
Наступна новина: На Київщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ