В Івано-Франківській області майже 1,5 млн. грн. сплатили до бюджету порушники виплати заробітної плати

В Івано-Франківській області майже 1,5 млн. грн. сплатили до бюджету порушники виплати заробітної плати

24.07.13 09:48 0 827
За півроку «міндоходівцями» області проведено 70 перевірок з питань дотримання норм нарахування та виплати заробітної плати. Перевірили 49 фізичних-осіб підприємців та 21 юридичну особу. За результатами виявлених порушень до бюджету сплачено 1428 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб, повідомляють у прес-службі Міндоходів в області.

В ході перевірок встановлено: 41 випадок виплати доходів без утримання та перерахування до бюджету ПДФО, 12 випадків утримання, але неперерахування сум податку до бюджету та інші. Зокрема, при перевірці одного із підприємців виявлено, що товари – кава, смажена в зернах, горішки солені, чай чорний придбано без документів на загальну суму 18 тис. грн. Порушнику донараховано 3,4 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб разом із штрафними санкціями.

Загалом, за результатами перевірок донараховано 6,6 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та по 23 суб’єктах господарювання інформацію про виявлені порушення при виплаті зарплати передано до органів прокуратури.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Місто Луцьк планово ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ