Прикарпатські самбісти подякували генералові за підтримку

Прикарпатські самбісти подякували генералові за підтримку

24.07.13 10:56 0 861
В УМВС України в Івано-Франківській області відбулося вшанування призерів ХХУІІ Всесвітньої універсіади, що недавно пройшла в російському місті Казані.

Із 77 медалей, які завоювала збірна України на недавній Універсіаді, три нагороди – на рахунку самбістів з Івано-Франківщини. Вихованці надвірнянської школи самбо 22-річна Олена Куницька та 26-річна Олена Сайко стали срібними призерами, а 23-річний солдат військової частини внутрішніх військ Михайло Ілитчук здобув «бронзу». Начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало, який очолює обласну федерацію бойового та спортивного самбо, привітав призерів Універсіади й побажав їм успіхів на майбутньому чемпіонаті світу, що восени пройде в Санкт-Петербурзі. Генерал вручив спортсменам цінні подарунки, а вони дали потримати в руках свої медалі присутнім у залі правоохоронцям.

Майстер спорту Олена Куницька, для якої срібна нагорода Універсіади стала наразі найвищим досягненням у кар’єрі, подякувала керівникові обласної федерації за підтримку, яку спортсмени відчували протягом усього етапу підготовки до відповідальних змагань. А наставник самбістів заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури та спорту України Євген Боднарук відзначив, що з допомогою Олега Сала вдалося екіпірувати збірну області ліцензованою борцівською формою. «Олег Михайлович повсякчас цікавиться проблемами спортсменів та наставників, намагається їх вирішити, – сказав Євген Боднарук, який виховав дворазового олімпійського призера з дзюдо Романа Гонтюка. – Тому ми не могли підвести керівника федерації. Тренерський штаб завжди націлює своїх вихованців на досягнення найвищих результатів. Тож необхідно якнайшвидше перегорнути цю успішну сторінку в літописі прикарпатських самбістів і якнайкраще підготуватися до світового чемпіонату».

Президент обласної федерації бойового та спортивного самбо Олег Сало зауважив, що на Прикарпатті опікуються не лише підготовкою висококласних спортсменів, які представляють Україну на міжнародній арені, а й юної зміни. З початком нового навчального року в усіх містах і районних центрах Івано-Франківщини запрацюють дитячі секції самбо. До занять цим «міліцейським» видом спорту залучають насамперед підлітків, які перебувають на профілактичному обліку, щоб відвернути їх від негативного впливу вулиці.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кількість загиблих від ...
Наступна новина: Дмитро Дзвінчук: Навчання в ...

КОМЕНТАРІ