Львівщина: очільник області побував на святкуванні Дня селища Славське

Львівщина: очільник області побував на святкуванні Дня селища Славське

24.07.13 08:53 0 1116
Віктор Шемчук відвідав одне із найбільш мальовничих селищ Львівської області – селище Славське, що у Сколівському районі на Львівщині. Справжній музичний марафон, який тривав 12 годин поспіль, зібрав чимало поціновувачів доброї музики та веселощів.

“Я хочу привітати усі вас зі святом, і побажати гарної забави, – звернувся до присутніх очільник області. – у вас є унікальна можливість жити у екологічній зоні, дихати свіжим карпатським повітрям. Переконаний, що туристичний потенціал селища Славське, після налагодження дорожньої інфраструктури, лише зростатиме”, – зазначив В. Шемчук.

Гала-концерт розпочався о 19.00 на полонині біля готелю «Перлина Карпат», після чого усі присутні мали нагоду побувати на інтерактивній дискотеці з DJProfresh та МС Govorun.

«Дуже приємно, що левова часта виконавців підготувала прем’єри. Добра традиція є для «Дня Славське»: і «Антитіла, і Наталія Бучинська, і львівська «Патриція», і «Mirami» потішили новини піснями. Арсен Мірзоян, коли ми з ним спілкувались, ще дописував свою нову роботу, то ж у Славському представив цю пісню», – розповів ведучий «Львівської хвилі» і координатор свята Андрій Великий.

Справжнього драйву додала Славську Руслана, лірики – Тоня Матвієнко, а новизни – учасники «Голосу країни-3» Тарас Мельник й Іван Сяркевич.

До речі, місцеві підприємці запропонували усім присутнім спеціальне “студентське” меню. Наприклад, хот-доги і гамбургери “по-бойківськи”, що теж додало карпатского колориту.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Одещині затримали ...

КОМЕНТАРІ