Львівщина: «Круглий стіл» в Перемишлянському відділенні Золочівської ОДПІ

Львівщина: «Круглий стіл» в Перемишлянському відділенні Золочівської ОДПІ

24.07.13 09:36 0 853
В Перемишлянському відділенні Золочівської ОДПІ відбулася зустріч за «круглим столом» на тему: «Пріоритетні напрями діяльності Міністерства доходів і зборів України. Запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі. Податок на нерухоме майно» за участі заступника начальника, начальника відділення Дяківа Ігоря Володимировича та представників малого і середнього бізнесу.

Ігор Володимирович зазначив, що об’єднання податкової та митної служб в єдине Міністерство доходів і зборів – важлива реформа, що відповідає світовим тенденціям. в Україні існує єдиний орган, на який покладено функції наповнення бюджетів, адміністрування податків і митних платежів, забезпечення іноземного інвестування, якісного обслуговування платників, вирішення будь-яких питань суб’єктів господарської діяльності тощо.

Що стосується запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі, І.Дяків зазначив, що поступово платники податків району, які у своїй діяльності застосовують реєстратори розрахункових операцій, переходять на застосування РРО, що відповідають вимогам чинного законодавства. Розповів про останні зміни в податковому законодавстві щодо застосування контрольної стрічки РРО.

Також Ігор Володимирович зазначив, що 4 липня 2013 року Верховна Рада України ухвалила у другому читанні Закон про внесення змін до Податкового кодексу щодо об’єктів житлової нерухомості. Відповідно до Закону податок на нерухомість сплачуватиметься фізичними особами у 2014 році за поточний 2013 рік.

Законом також переглянуто розміри житлової нерухомості, на яку застосовуватимуться пільги.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заступник Міністра ...
Наступна новина: На Тернопільщині впродовж ...

КОМЕНТАРІ